Acasă

Credo-ul nostru este construit pe  conceptul hranei curate ca drept fundamental  ce-i conferă omului armonia și integritatea corpului fizic.

Pentru noi, procesul agriculturii organice are  un aspect ceremonial și ne așează în poziția de a negocia cu delicatețe între ideea de prezervare a tradiției și cea de integrare a acesteia în contemporan.  Uneori, in microcosmosul creat de noi în Grădina Corbilor, navigăm între patosul ideatic și efortul fizic real, uneori dureros.

Cumva, armonia pe care o cautam între noi, natură și rezultatul acesteia, pe care îl dăruim oamenilor, își asumă acea calitate imperială, a artei alchimice. Acest aspect al expertizei este superior oricărui onor academic obținut.

 Deși conceptul de eco-organic a devenit ultrapopular și ar fi impus o evoluție natural corectă, acest sector al culturii a fost capitalizat, pierzându-și rapid spiritul, respectiv elementele unice, regionale. În acest punct ne simțim profund sensibilizați și încercăm să restaurăm expresia tradițională în procesul de creație al culturii, de la formele subtile ale genezei plantei până la forma finală, concretă a produsului.